Maaret Siira siirtyi Mauri Ahvalon saappaisiin!

Maakunnan tunnetuimpiin kiinteistövälittäjiin kuuluva Mauri Ahvalo on tehnyt noin neljä vuosikymmentä kestäneen uran kiinteistövälittäjänä ja siitä neljännes vuosisadan Mauri Ahvalo Oy LKV -yhtiössä. Vuonna 2009 yrityksen osti Pyhäselän Paikallisosuuspankki. Yritys on toiminut siitä asti samalla paikalla Siltakadulla. Mauri Ahvalon siirtyessä eläkkeelle, on hänen saappaisiinsa astunut nyt Savon puolella monipuolisen uran kiinteistöalalla tehnyt Maaret Siira (40 v).

POP-pankkitoiminnan loppuessa yhtiö siirtyi osana muuta omaisuutta Pyhäselän OMA Osuuskunnalle, joka parhaillaan vahvistaa muutakin kiinteistöihin liittyvää liiketoimintaa. Syksyllä on valmistumassa 42 asunnon uudiskohde osoitteeseen Siihtalantie 12. Osuuskunnan tavoitteena on olla edelläkävijä ekologisessa pienkerrostalorakentamisessa hyödyntämällä uusinta aurinkoenergiaa sekä maalämpöä niin lämmitykseen kuin jäähdyttämiseenkin. Kivitalojen rakennemateriaalina on mm. sisäilmaturvallinen, täysin eristeetön, keraaminen Poroton -harkkorakenne.

”Olen iloinen päästessäni kehittämään kiinteistövälityspalvelua juuri tällä seudulla, koska juureni ovat osittain myös täällä. Pyrimme auttamaan kokonaisvaltaisesti asunnon myynti- ja ostotilanteissa ja jatkamaan laadukasta asiakaspalvelua, josta yritys on tunnettu. Omistajatahona Pyhäselän OMA Osuuskunta tarjoaa selkeän vaihtoehdon isoille valtakunnallisille ketjuille, sillä sen omistavat pohjoiskarjalaiset piensijoittajat. Osuuskunta onkin nyt lähtenyt rohkeasti rakentamaan innovatiivisella tavalla paitsi jäsentensä etua, myös paikallisyritysten ja koko Pohjois-Karjalan kehittymistä. Pidän sitä erittäin arvokkaana henkisenä pääomana erityisesti juuri näinä aikoina. ” kommentoi Maaret Siira (AIT, IAT, YAMK-tradenomi).

Siira on toiminut aiemmin mm. yksikönpäällikkönä ja aluejohtajana Retta Isännönnissä eli ent. Realiassa ja Colliers Isännöinnissä ja hänellä on laaja kokemus kiinteistöalasta ja asumispalvelujen tuottamisesta.

Lisätiedot:
Mauri Ahvalo Oy LKV, hallituksen puheenjohtaja Matti Turtiainen p. 050 527 7015
Mauri Ahvalo Oy LKV, toimitusjohtaja Maaret Siira p. 040 526 1800