Ahvalon asiakastarinat

Katsojia paljon, mutta yksi oikea ostaja riitti!

”Kyllähän se arvelutti. Saisinko tässä ajassa kaupaksi asuntoni Penttilässä, varsinkin kun halusin pitää kiinni hinnasta, 369 000 euroa.” kertoo Annamaija. Kolmio oli uusi – ikkunoista ja parvekkeelta näkyy komeasti kirkko, virtaava joki ja kauniisti valaistu kävelysilta. Onneksi asunnonvälittäjä ajatteli hinnasta samalla tavalla.

”Arvoasuntojen kaupassa hinnan alentaminen ei ole ratkaisu. Etsitäänpä asuntoa omaksi kodiksi tai sijoitukseksi, arvokohteissa ratkaisevat muut asiat”, kertoo kaupassa välittäjänä toiminut Raakel Lakio Kiinteistönvälitys Ahvalosta. Se on sijainti, asunnon henki, huolettomuus ja taloyhtiö. Varsinkin vanhemmissa asunnoissa on olennaista perehtyä, miten taloyhtiötä on vuosien saatossa hoidettu ja pystyykö hallitus tekemään päätöksiä. Myös isännöitsijällä on merkittävä rooli, jatkaa Lakio.

Välittäjällä on väliä!

”Kieltämättä Raakel onnistui pitämään yllä toivoa oikean ostajan löytymisestä, silloinkin kun tuntui, että näinköhän saan tämän kaupaksi”, kertoo Annamaija. Siinä auttoi jatkuva yhteydenpito ja ilmoituksen uudistaminen. Heillä oli todella ammattimainen kuvaaja ja myös kansikuvia pystyttiin vaihtamaan useamman kerran. Asunto kiinnosti kyllä lähes yltiöpäisen hyvin yleisesittelypäivinä, mutta järkeviä tarjouksia ei tullut, kunnes sitten yhtenä päivänä Raakel soitti: ”Nyt kävi oikea ostaja!”

”Välittäjä tunnistaa kyllä oikean ostajan, hän kysyy heti oikeita kysymyksiä, eikä pelkästään ihastele.” – Raakel Lakio.

Annamaija Vienola-Kokkonen on itsekin asiakaspalvelussa pitkään toiminut ja tietää, että jopa ensimmäiset 7 sekuntia ovat olennaisimmat myynnin onnistumisen kannalta. Yllätyin positiivisesti, kuinka hyvin Ahvalossa asuntokauppani hoidettiin. Halusin valita pienen ja ehdottomasti paikallisen välitystoimiston, koska heillä on motivaatio ja paras tieto, miten juuri tällä alueella asunnon saa myydyksi. Raakelin persoonallisuus ja pitkän kokemuksen kautta hankittu verkosto, oli vielä lisäplussaa heidän palveluunsa.