Mökki tai huvila kuisti, tupa, k, makuusyvennys, wc varaus, varasto

Lätäkköläntie 338 C, Ahveninen, Joensuu

Hinta
115 000 €

Koko
60 m² / 80 m²

Vuosi
2017

Tervetuloa talviasuttavaan vapaa-ajan asuntoon Venäjänjärven rannalle Ahveniselle!

Tämä viihtyisä kokonaisuus tarjoaa kaiken, mitä voit toivoa rentouttavalta ja rauhalliselta paikalta. Sijaitsee järven rannalla, joten voit nauttia upeasta järvimaisemasta vuodenajasta riippumatta. Täällä sinulla on mahdollisuus nauttia kauniista auringonnousuista ja -laskuista.

Tämä vapaa-ajan asunto on suunniteltu mukavuuttasi silmällä pitäen. Siinä on tilava kuisti, jossa voit istua alas ja katsella järvelle, sekä viihtyisä sisätila, jossa voit rentoutua ja nauttia ystäviesi ja perheesi seurasta. Hyvä tie perille takaa helpon pääsyn ympäri vuoden.

Lisäksi erillinen sauna-rakennus, joka sijaitsee lähellä rantaa. Voit rentoutua saunassa ja pulahtaa järviveteen virkistäytymään. Myös nukkuma-aitta ja varasto, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja mahdollisuuden majoittaa vieraita.

Oma ranta, joka mahdollistaa uinti-, kalastus- ja veneilymahdollisuudet. Tontin pinta-ala on 0,6341 hehtaaria, joten tilaa on riittävästi omille puuhasteluille ja ajanviettoon.

Tämä ihana paikka Venäjänjärven rannalla Ahvenisella tarjoaa sinulle mahdollisuuden paeta arjen kiireitä ja nauttia luonnonkauniista ympäristöstä ympäri vuoden.
Ota yhteyttä, ja varaa oma esittelyaikasi!

Takaisin kohdelistaan