Omakotitalo 4 mh, k, oh, 2 wc, khh, kph, vh, s, parveke

Ahomansikantie 17, Rantakylä, Joensuu

Hinta
257 000 €

Koko
151 m² / 177 m²

Vuosi
2008

Valoisa ja avara ekotalo rauhalliselta ja viihtyisältä asuinalueelta, jonka tilat jakautuvat kahteen kerrokseen. Alakerrassa on tilava olohuone korotetulla sisäkatolla, ja ruokailutila sekä keittiö kylpevät aamuauringon säteissä. Tilaa jakamassa leivinuuni ja takka.

Alakerran huone sopii joko päämakuuhuoneeksi tai vaikkapa kirjastohuoneeksi tai ruokasaliksi. Olohuoneesta pääset takakuistille sekä talon viihtyisälle ja suojaiselle takapihalle, joka rajoittuu puistoalueeseen.

Tyylikäs kylpyhuone sekä saunatila. Kodinhoitohuoneesta pääset kätevästi suoraan autokatokseen, jonka yhteydessä lämmin varasto.Säilytystilaa on lisäksi talon käyttöullakolla.

Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista yhden lisänä suojaisa parveke. Yläkerrasta löytyy myös aulatila sekä toinen wc. Tämä talo on uniikki, toista samanlaista ei ole. Talo on aikanaan itselle tehty pitkästä tavarasta ja sen hengittävät seinärakenteet pitävät sisäilman raikkaana.

Lähellä Utranharjua, jonka monipuoliset reitit sopii hiihtäjille, lenkkeilijöille sekä maastopyöräilijöille. LIsäksi Onkilammen luonto-alue antaa hyvän lisän viihtyisälle asumiselle.
Lapsille turvallinen koulutie.

Soita ja sovi oma esittely aika!

Takaisin kohdelistaan