Omakotitalo 3mh+2olh+k+rkt+khh+s

Linnanpellontie 1, Kovero, Joensuu

Hinta
127 000 €

Koko
183 m² / 210 m²

Vuosi
2002

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan hirsitaloon, joka sijaitsee omalla tontilla kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä, vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Joensuusta.

Tämä tilava kaksikerroksinen koti tarjoaa runsaasti tilaa koko perheelle.

Jo sisään astuessasi tunnet hirsitalon lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Laadukkaasti rakennettu talo henkii perinteistä suomalaisuutta ja kestää aikaa.

Alakerrasta löydät tilavan olohuoneen, joka yhdistyy saumattomasti ruokailutilaan ja moderniin keittiöön. Tämä tila on kuin luotu perheen yhdessäolohetkiin ja ystävien kestitsemiseen. Lisäksi alakerrassa on yksi makuuhuone, erillinen wc sekä saunaosasto, josta pääsee suoraan vilvoittelemaan ulos.

Yläkerrassa sijaitsevat kaksi tilavaa makuuhuonetta, joista molemmat tarjoavat oman rauhallisen nurkkauksensa.

Talossa on sekä puulämmitys että ilmalämpöpumppu, mikä takaa energiatehokkaan ja monipuolisen lämmitysratkaisun ympäri vuoden. Puulämmitys tuo kodikasta tunnelmaa ja auttaa pitämään lämmityskulut kurissa.

Iso autotalli tarjoaa runsaasti säilytystilaa niin autoille kuin harrastusvälineille. Pihapiiri on kauniisti hoidettu ja sieltä löytyy tilaa niin lasten leikeille kuin puutarhanhoidollekin.

Tämä idyllinen hirsitalo on unelmakoti sinulle, joka arvostat tilaa, laatua ja luonnonläheisyyttä. Tule ja ihastu – tämä koti odottaa juuri sinua!

Takaisin kohdelistaan