Kerrostalo 3h+kt+s

Vallilankuja 1, Penttilä, Joensuu

Hinta
289 000 €

Koko
69 m²

Vuosi
2018

Tervetuloa kotiin tähän upeaan ja valoisaan kolmioon Asunto Oy Joensuun Aapelin hissitalon toisessa kerroksessa!

Tämä laadukkailla materiaaleilla varustettu koti on valmistunut vuonna 2018 moderniin ja yhteisölliseen Penttiläänrantaan, joka sijaitsee Pielisjoen Itärannalla. Sinulle, joka arvostat luontoa, alueen viihtyisyyttä, sekä kaupungin läheisyyttä ja kaunista jokimaisemaa.

Asunnon valoisuus ja avaruus tekevät siitä todellisen helmen. Ikkunat tulvivat valoa huoneisiin, ja lasitettu parveke avautuu kauniisti Pielsijoen suuntaan. Voit nauttia rauhallisista hetkistä ja upeista maisemista parvekkeellasi milloin tahansa.

Keittiö on moderni ja vaalea, tarjoten sekä käytännöllisyyttä että tyylikkyyttä. Täällä kokkaaminen on ilo, ja voit helposti jakaa ruoanlaittohetket perheesi tai ystäviesi kanssa.

Asuntoon kuuluu myös mahdollisuus ostaa autokatospaikka numero 5, mikä lisää mukavuutta ja käytännöllisyyttä asumiseen. Vuokratontin osuus on jo maksettu myyjän toimesta,

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kolmioon. Ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi, tämä asunto saattaa olla juuri se, mitä olet etsinyt!

Takaisin kohdelistaan