Kerrostalo 3h, k, s

Niskakatu 3, Keskusta, Joensuu

Hinta
285 000 €

Koko
82,50 m²

Vuosi
2007

Tervetuloa ihastumaan tähän valoisaan ja tyylikkääseen läpitalon huoneistoon Joensuun keskustassa, aivan torin kulmalla! Tämä upea neljännen kerroksen huoneisto sijaitsee hissitalossa, tarjoten esteetöntä ja mukavaa asumista keskeisellä paikalla.

Huoneisto on suunniteltu hyvin tilankäytön huomioiden, mikä tekee asumisesta toimivaa ja viihtyisää. Läpitalon asuntoon tulvii valoa ikkunoista, mikä tekee tilasta erityisen valoisan ja ilmavan. Uudehkon talon ansiosta ei ole remonttihuolia, mikä mahdollistaa huolettoman asumisen ja nauttimisen kaupunkielämästä.

Lasitettu parveke tarjoaa lisätilaa ja mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta ympäri vuoden. Lisäksi huoneistossa on ilmalämpöpumppu, mikä varmistaa miellyttävän lämpötilan ympäri vuoden ja mahdollistaa energiatehokkaan lämmityksen ja viilennyksen.

Tämä huoneisto on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat keskeistä sijaintia ja kaikkia keskustan palveluita kävelymatkan päässä. Älä missaa tilaisuutta saada tästä kodikas ja tyylikäs huoneisto omaksesi - ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi jo tänään

Takaisin kohdelistaan