Paritalo 3 mh, tupakeittiö, khh, ph, s, wc

Kesannontie 2, Multimäki, Joensuu

Hinta
238 000 €

Koko
88 m² / 100 m²

Vuosi
2025

Keväällä 2024 alkaa paritalon rakentaminen, Joensuun Multimäelle! Tämä moderni ja näyttävä kokonaisuus tarjoaa tilaa ja mukavuutta uudella asuinalueella.

Paritaloon rakennetaan kaksi asuntoa, joissa molemmissa on kolme makuuhuonetta, avoin ja valoisa tupakeittiö, kodinhoitohuone, pesuhuone sekä sauna. Asunnoista avautuu kaunis näkymä ympäröivään luontoon ja maisemiin.

Molemille asunnolle tulee autokatos ja lämmin varasto asuntojen väliin, mikä lisää asumismukavuutta ja tarjoaa kätevän säilytystilan. Lattialämmitys ja vesi-ilmalämpöpumppu takaavat miellyttävän ja energiatehokkaan lämmityksen ympäri vuoden, ja tulisija luo lisää tunnelmaa ja lämpöä talven iltoihin.

Asuntoihin on suunniteltu valmiiksi kaksi erilaista sisustussuunnitelmaa, mutta ostajan on mahdollista vaikuttaa sisämateriaaleihin tehdessään ostopäätöksen. Näin saat luotua juuri oman näköisesi kodin.

Kiinteistö sijaitsee Joensuun kaupungin 1307 m2 vuokratontilla, jonka omistus ja hallinta jaetaan hallinnanjakosopimuksella.

Tämä paritalo tarjoaa tilaisuuden luoda unelmiesi koti uudella ja modernilla asuinalueella. Lisätietoja saat toimistomme kautta

Takaisin kohdelistaan