Rivitalo 1h+alkovi+kk+s

Karjamäentie 16, Hukanhauta, Joensuu

Hinta
91 000 €

Koko
33 m²

Vuosi
2011

Tervetuloa tutustumaan Hukanhaudan viehättävään yksiöön, joka hurmaa kompaktilla ja tyylikkäällä suunnittelullaan. Tämä saunallinen asunto on toteutettu laadukkailla materiaaleilla, mikä tekee siitä kodikkaan ja kestävän valinnan. Sijainti on rauhallinen, kadun päässä, tarjoten asukkailleen miellyttävää yksityisyyttä.

Asunnon helmi on ehdottomasti oma sauna, joka tarjoaa rentouttavia hetkiä arjen kiireiden keskellä. Saunan lisäksi asuntoon kuuluu ilmalämpöpumppu, joka takaa miellyttävän sisäilman ympäri vuoden. Moderni ja energiatehokas ilmalämpöpumppu on myös ekologinen valinta, joka huomioi ympäristön.

Auton omistajille tarjoamme mahdollisuuden hankkia oma autokatos erillisellä osakkeella hintaan 4000 euroa. Tämä käytännöllinen vaihtoehto tuo lisämukavuutta ja suojaa autollesi vuodenajasta riippumatta.

Yksiö on suunniteltu huolella, ja sen kompakti koko tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon niille, jotka arvostavat helppohoitoista ja viihtyisää asumista. Olipa sitten ensiasunnon ostaja, sijoittaja tai etsit vain kodikasta pesää, tämä asunto tarjoaa loistavan tilaisuuden.

Tule tutustumaan, varaa oma yksityisesittelysi.

Takaisin kohdelistaan