Omakotitalo tk, et, wc, 3 mh, oh,k, ph, s, khh, varasto, autokatos

Repsikankatu 6, Utra, Joensuu

Hinta
185 000 €

Koko
110 m² / 134 m²

Vuosi
2002

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään omakotitaloon Joensuun rauhallisella alueella. Tämä kaunis koti tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän kodikkuutta ja toimivuutta, mukavana pakettina perheellesi.

Talon valtteina on upea suojaisa piha-alue, joka huokuu vehreyttä ja rauhaa. Viihtyisä takaterassi ja paviljonki tarjoavat tilaisuuden nauttia niin aurinkoisista päivistä kuin lämpimistä kesäilloistakin. Pihaa koristavat kauniit istutukset, luoden silmäniloa ja harmonista tunnelmaa.

Talossa on tilaa kolmelle makuuhuoneelle, jotka mahdollistavat joustavan tilankäytön perheen tarpeiden mukaan. Avarassa keittiössä ja olohuoneessa yhdistyvät kodikkuus ja käytännöllisyys, luoden täydellisen tilan yhdessäololle ja viihtymiselle. Olohuoneen ja keittiön välissä tilaa jakamassa leivinuuni. Kodin vaalea yleisilme ja siistit pinnat luovat raikkaan ja avoimen tunnelman.

Oma sauna, joka tarjoaa rentouttavia hetkiä arjen keskellä. Kaksi suihkua mahdollistavat joustavan aikataulun ja arjen sujuvuuden. Lisäksi talosta löytyy lämmin varasto, joka tarjoaa kätevän säilytystilan erilaisille tarvikkeille ja välineille.

Kodinhoitohuoneesta on suora yhteys autokatokseen, mikä tekee arjen logistiikasta vaivatonta. Kodinhoitohuoneen kaapistot on juuri uusittu, joten tila on käytännöllinen ja tyylikäs. Tilava eteinen toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleiksi ja luo ensivaikutelman kodin avoimuudesta.

Jos etsit kaunista omakotitaloa rauhalliselta alueelta, tämä koti on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Tule kokemaan tämän kodin ainutlaatuinen tunnelma ja tilojen toimivuus itse – sovi esittelyaika!

Takaisin kohdelistaan