Omakotitalo tk, et, 4 mh, oh, k, khh, wc, ph, s, autokatos, varasto, terassi, lasikuisti

Koulumestarintie 5, Lehmo, Kontiolahti

Hinta
204 000 €

Koko
114 m² / 147 m²

Vuosi
2002

V. 2002 valmistunut omakotitalo, joka tarjoaa ihanteellisen kodin lapsiperheelle. Sijaitsee hyvällä paikalla lähellä kouluja, päiväkoteja, sekä ulkoilumahdollisuuksia. Kodin läheltä pääset suoraan vaikka hiihtämään tai lenkkeilemään.

Talon omalla tontilla on paljon tilaa perheen arjen tarpeisiin. Lisäksi saat käyttöösi varastoaitan, leikkimökin ja autokatoksen kahdelle autolle. Takapiha on suojaisa ja rajoittuu kauniiseen metsäkaistaleeseen, tarjoten rauhallisen ympäristön rentoutumiselle ja leikkimiselle.

Olohuone ja keittiö muodostavat avaran ja valoisan tilan, jossa on tunnelmaa luova leivinuuni ja takka. Neljä makuuhuonetta tarjoavat runsaasti tilaa perheenjäsenten tarpeisiin ja mahdollistavat monipuolisen huoneiden käytön esimerkiksi työtilana tai vierashuoneena. Takapihan puolella mahtavan kokonainen pääosin lasitettu kuisti, jossa on hyvät puitteet viettää perheen tai ystävien kesken yhteistä aikaa ja luoda tunnelmallinen tila vaikkapa jouluksi!

Sauna ja kylpyhuone on uudistettu modernilla otteella. Tämä koti on yhdistelmä mukavuutta, toimivuutta ja viehätystä. Tule tutustumaan ja löydä uusi kotisi tältä lapsiystävälliseltä alueelta!

Takaisin kohdelistaan