MökkiMökki
TupakeittiöTupakeittiö
MakuuhuoneMakuuhuone
PesuhuonePesuhuone
SaunaSauna
Aitta / varastorakennusAitta / varastorakennus
GrillikatosGrillikatos
Puuliiteri / varastoPuuliiteri / varasto
Tiepohja rantaanpäinTiepohja rantaanpäin
Tontilla hyvä kasvava puustoTontilla hyvä kasvava puusto

Mökki tai huvila mh, tupakeittiö, ph, s

Sammalniementie 2, Vuonislahti, Lieksa

Hinta
64 000 €

Koko
43 m² / 55 m²

Vuosi
2009

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan vapaa-ajan paikkaan Vuonislahdessa, Pielisen kauniilla rannalla! Tämä ainutlaatuinen kohde sijaitsee suurella 4,0350 hehtaarin tontilla, joka tarjoaa tilaa ja yksityisyyttä luonnonkauniissa ympäristössä. Tontilla on pääosin mäntyvaltainen puusto, mikä luo rauhallisen ja vehreän tunnelman.

Vuonna 2011 valmistunut mökki on suunniteltu viihtyisään vapaa-ajan viettoon, ja sen yhteydessä on mukavat saunatilat, jotka tarjoavat rentouttavan saunakokemuksen. Mökki on moderni, mutta sopii täydellisesti ympäröivään luontoon.

Tontilla on myös erillinen aittarakennus, joka toimii mainiona varastotilana tai lisämajoitustilana vieraille. Lisäksi kiinteistöllä on puuliiteri, varasto ja näköalahuvimaja, joka on täydellinen paikka nauttia upeista järvinäkymistä ja luonnon rauhasta.

Tämä vapaa-ajan paikka on todellinen löytö luonnon ja rauhan ystäville. Pielisen rannalla voit nauttia kalastuksesta, uinnista ja veneilystä tai vain rentoutua omassa rauhassa. Hyvä tieyhteys perille asti tekee tästä kohteesta helposti saavutettavan ympäri vuoden.

Tule kokemaan tämä luonnonkaunis ja monipuolinen vapaa-ajan paikka paikan päällä.

Takaisin kohdelistaan