Kerrostalo 4 h+k+s

Penttilänkulma 4, Penttilä, Joensuu

Hinta
402 000 €

Koko
87,50 m²

Vuosi
2023

Muuttovalmis!

Neljännen kerroksen kaunis koti, johon voit muuttaa vaikka heti kaupasta. Laadukkaat ja ajattomat materiaalit antavat hyvät puitteet asumiselle. Mahdollisuus ostaa autopaikka autohallista, johon pääset suoraan hissillä.

As Oy Joensuun Aallotar on kolmas ja viimeinen Penttilänkulma 4:n tontille rakentuvista taloista. Oma tontti jaettu kolmen yhtiön kesken hallinnanjakosopimuksella.

Penttilänranta on nykyaikainen ja turvallinen asuinalue luontoa ja kaunista Pielisjokea arvostavalle. Kuhasalon ulkoilualue, Penttilän kuntoiluportaat ja Penttilänraitti antavat upeat puitteet liikkumiselle. Keskustan palveluihin on matkaa alle kilometri ja Penttilänrannan ja viereisen Aittarannan alueelta löytyy jo monenlaisia palveluja ruokakaupoista kauneudenhoitoon.

Joukkoliikenteeseen sekä kevyen liikenteen reitteihin on panostettu ja Ylisoutajansilta sujuvoittaa kulkemista keskustaan joko pyöräillen tai kävellen. Pienvenesatama rakennetaan lähellä sijaitsevan vanhan sahan tukkialtaan paikalle. Kilometrin säteeltä löytyy niin perusopetusta kuin ammattikorkeakoulukin.

Heräsikö kiinnostus? Ota yhteyttä, niin saat lisätietoja.

Takaisin kohdelistaan