Mökki tai huvila 2mh, tupakeittiö, wc, vaatehuone, eteinen

Suurivaarantie 7, Kylänlahti, Lieksa

Hinta
160 000 €

Koko
72 m²

Vuosi
2011

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan Pielisen rannalla sijaitsevaan loma-asuntoon, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia kauniista järvimaisemasta ympäri vuoden. Vuonna 2011 valmistunut tasokas loma-asunto on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön ja varusteltu kaikilla perusmukavuuksilla.

Mökin edustalla avautuu näyttävä iso terassi, josta voit ihailla upeita auringonlaskuja ja nauttia oleskelusta ulkoilmassa ystävien ja perheen kesken. Lisäksi kohteeseen kuuluu erillinen rantasauna, jossa on saunatupa ja veden tulo. Saunan yhteydessä on myös oma terassi, josta voit pulahtaa vilvoittelemaan järveen saunan lämmön jälkeen.

Lisäksi varastoliiteri, leikkimökki ja laituri.

Iso 1,5 hehtaarin tontti tarjoaa runsaasti tilaa ja mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin ja ulkoiluun. Ranta on lapsiystävällinen hiekkaranta, jossa voit nauttia kesäpäivistä ja virkistävistä uintihetkistä. Rantaviivaa on noin 100 metriä, mikä antaa mahdollisuuden nauttia järvimaisemasta ja vesistön tarjoamista aktiviteeteista.

Kohteen hyvä tieyhteys mahdollistaa helpon pääsyn perille ympäri vuoden, mikä tekee tästä loma-asunnosta ihanteellisen kohteen niille, jotka arvostavat luonnonläheistä ja tasokasta lomailua.

Älä jätä tilaisuutta käyttämättä - tämä upea loma-asunto Pielisen rannalla odottaa juuri sinua! Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi jo tänään.

Takaisin kohdelistaan