Kerrostalo 2h+kk+s

Ruskealankatu 2, Niinivaara, Joensuu

Hinta
115 000 €

Koko
49,50 m²

Vuosi
1990

Tarjolla kauniisti remontoitu ylimmän, kolmannen kerroksen 49,5 m2:n saunallinen kaksio Niinivaaralta. Asunnossa on olohuone, keittiö/keittokomero, makuuhuone ja kylpyhuone + sauna.

Asunnon keittiön valkoiset kaapistot ovat ajattomat. Keittiöstä löytyy hyvin säilytystilaa. Valoisasta olohuoneesta on käynti tilavalle, lasitetulle parvekkeelle. Rauhallisen sisäpihan puolelle sijoittuvasta makuuhuoneesta on hulppeat näkymät aina Lehmonharjulle saakka. Makuuhuoneessa koko seinän levyinen kaapisto, lisäksi säilytystilaa löytyy eteisen yhteydessä olevasta vaatehuoneesta sekä liukuovikaapistosta.

Kaakeloituun kylpyhuoneeseen mahtuu hyvin pesukone. Kääntyvä suihkuseinä tuo lisätilaa ja tyyliä. Kylpyhuoneen katossa käytetty kauniisti paneelia ja rimaa. Oma sauna kruunaa kokonaisuuden.

Kaikki Niinivaaran palvelut (kaupat, apteekki, terveyskeskus, sairaala, koulut) ovat kävelymatkan päässä, eikä Joensuun torillekaan ole kuin kaksi kilometriä. Paikallisbussit kulkevat myös hyvin.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu, eikä mitään isompia remontteja ole suunnitteilla. Talossa ei ole hissiä. Kohde on kaupasta vapaa. Energialuokka F.

Takaisin kohdelistaan