Kerrostalo 2 h+kk+s

Siihtalantie 12, Siihtala, Joensuu

Hinta
225 131 €

Koko
41 m²

Vuosi
2022

Siihtalatie 12 D – talossa on 11 asuinhuoneistoa 41 – 75 m2.
Tilat on suunniteltu esteettömiksi, kaikki talot on varustettu henkilöhissillä.

Reilun kokoiset lasitetut parvekkeet on puuverhoiltu viihtyisiksi asuinhuoneistojen jatkeiksi.
Kulku huoneistoista parvekkeille lattiasta kattoon lasitettujen liukuovien kautta.
Talon muutamista huoneistoista jokinäkymät.

Huoneistot ovat varustettu maalämmöllä tuotettavalla lattialämmityksellä sekä maakylmällä tuottavalla jäähdytyksellä huoneistopuhaltimien kautta. Lisäksi kiinteistöllä käytettävää energiaa tuotetaan aurinkopaneelein.

Huoneistojen sisutuksessa ja varustelussa on kiinnitetty huomioita ekologisuuteen kestävyyteen ja laatuun. Huoneistot on suunniteltu valoisiksi.

Suojaisa sisäpiha talojen keskellä. Piha on suunniteltu väljästi asukkaiden omia toiveita varten, kuitenkin siten, että piha-alueelta löytyvät laadukkaat peruskalusteet kuten penkkiryhmät, grilli, leikki ja kuntoiluvälineet.

Siihtalantie 12:sta pienkerrostalojen runkomateriaaliksi on valittu Wienerbergerin Poroton S8 -kennoharkot. Massiivinen tiilirunko on pitkäikäinen ja asukkaan näkökulmasta turvallinen. Se tasaa tehokkaasti lämpötilojen ja kosteuden vaihteluita, on sisäilmaesteetön, paloturvallinen ja ääniympäristöltään miellyttävä.

Talojen lämpimät porrashuoneet ovat avarat ja valoisat. Porrashuoneista isot ikkunat taloyhtiön sisäpihalle. Käynti portaiden lisäksi toiseen kerrokseen henkilöhissillä.

Taloyhtiössä on runsaasti erityyppisiä pysäköintipaikkoja. Valmiiksi varusteltuja sähköauton latauspisteitä on kuusi ja jokainen autopaikka voidaan muuttaa latauspisteeksi. Yhtiön sähköjärjestelmät on suunniteltu jo valmiiksi siten, että liittymäteho sallii kaikkien autopaikkojen muuttamiseksi sähköautojen latauspisteiksi. 24 hallipaikkaa, 26 tolppapaikkaa (ylätaso).

Lisätietoa: siihtala.fi

Takaisin kohdelistaan